013 441 023

info@vanwezemael.be

Brandstoffen

Zowel voor particulieren als bedrijven hebben we de juiste brandstoffen in huis. Betaalbaar en snel geleverd.

Verdeler van Brandstoffen

Bij Vanwezemael zweren we al jaren bij de kwaliteit van GULF. Dit gekende merk staat garant voor kwalitatieve brandstoffen tegen een correcte prijs.

Welke brandstoffen bieden we aan?

Bij ons zit u goed voor een waaier aan brandstoffen en dit voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Voor de volgende brandstoffen zit u goed bij ons:

Gasolie Verwarming

Dit is een voordelige bron van energie die op een absoluut veilige manier kan opgeslagen worden. Het vlampunt van gasolie verwarming bedraagt 55°C wat het gevaar voor zelfontbranding verwaarloosbaar maakt. De kwaliteit van gasolie verwarming(mazout) voldoet aan wettelijk vastgelegde standaard-specificaties en is daarmee uitstekend geschikt voor de meeste verwarmingsketels. Dit maakt het gebruik van extra additieven overbodig.

Gasolie "Extra"

Een hoogwaardig geraffineerd product dat nauwelijks zwavel bevat.Zorgt voor minder CO2-uitstoot en minder roetaanslag in de verwarmingsketel. Is dus zéér milieuvriendelijk bij verbranding.

Gasolie Diesel

Bevat dezelfde hoogwaardige eigenschappen als gasolie extra en is geschikt voor elk type dieselmotor. De toegevoegde additieven zorgen voor een grotere soepelheid, betere prestaties en beschermen uw motor.

Petroleum B&C

Wordt vooral gebruikt als toevoeging bij gasolie verwarming bij het gebruik van kachels. Geeft een mooiere vlam in de kachel en zorgt voor minder roetaanslag.

Antivries

Dit antistollingsproduct gaat vlokvorming van paraffine tegen bij negatieve temperaturen(tot -20°C) Aanbevolen voor bovengrondse tanks die niet beschermd zijn tegen vorst. Aanbevolen dosering: 1 liter product per 1.000 liter gasolie.

Prijsevolutie

Benieuwd naar de evolutie van de prijzen en de tendenzen? Klik op onderstaande links.

ws brandstoffen2
ws brandstoffen4
ws brandstoffen5
ws brandstoffen6

Meer informatie over Mazout nodig?

Mazout heeft als product een eigen wettelijke norm in België (NBN-norm). Naast de wettelijke vereisten wat betreft de samenstelling zijn er nog andere verplichtingen zoals de kleur en de merkstof voor fiscale doeleinden. Bekijk ook op verwarmingsfonds.be voor extra informatie ivm uw premies.

Hoeveel liter zit er nog in mijn tank?

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die nog in uw reservoir rest te berekenen.